Friday, April 30, 2010

MONKEY

4 comments:

ijoks2009 said...

Sifu,Try chek blog aku ada lagi ke popup mengacau?

ijoks2009 said...

Lagi satu nak tanya benda yg dah lama aku nak tanya,
Macammana nak buat benda ni
------------------
Links to this post

PEMUDA BESUT: Demonstrasi Aman Membantah Judi Bola Sepak Piala Dunia.
Biaqpila: Sibu buktikan 'sihir' perkauman mula ditolak
Biaqpila: Timbalan Pengerusi, Pengarah SPR Negeri Halang Agen Undi ...
Buat Pautan
---------------
Macammana dia boleh letak link dlm N3 kita sedangkan kita tak boleh letak link kat blog dia.mana aci akupun nak letak jugak link dlm blog dia,ha ha ha.

macammana nak buat tu?

ijoks2009 said...

tak jawab pun,aku marah ni.dah lama aku ty soklahni x jawab sampai sudah.ha ha ha

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/